Review BTC Direct

Op een makkelijke manier kennismaken met de wereld van bitcoin en andere cryptocurrency's? Dan ben je bij BTC Direct aan het juiste adres. Bij BTC Direct vind je geen dure woorden of technische taal. Wij maken bitcoin niet moeilijker dan nodig is.

BTC Direct is een handelsnaam van BTC Direct Europe B.V. gevestigd in Nijmegen

Naar aanbieder
Terug naar overzicht

Voordelen

Veel genoemde voordelen van dit platform:

  • Eenvoudig exchange
  • Na het het aanmaken van een account kan je in totaal 250 euro storten zonder identificatie
  • Coins blijven veilig binnen het platform en worden offline opgeslagen, buiten het bereik van hackers.

Kenmerken

Extra informatie:

  • Minpunt: Geen mobiele app
  • Aantal crypto beschikbaar op platform: 30
  • Mobiele app rating in de app stores: 0/5
  • Actuele acties: Geen actie op dit moment

FAQ's

DNB houdt bij geregistreerde aanbieders van cryptodiensten toezicht op de naleving van de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme en de Sanctiewet 1977. De geregistreerde ondernemingen staan niet onder toezicht van DNB of onder gedragstoezicht van de AFM. Dit betekent dat er geen toezicht wordt gehouden op financiële bedrijfsrisico's en er geen sprake is van specifieke financiële consumentenbescherming. Lees meer hierover in het blog artikel Hoe veilig is je geld bij een crypto exchange?.

Crypto exchanges berekenen op verschillende manieren kosten. De primaire bron zijn de handelskosten. Daarnaast brengen sommige exchanges kosten in rekening voor storten en opnemen. Daarnaast kunnen er rentekosten of liquidatiekosten in rekening gebracht worden. Deze kosten zie je bij meer geavanceerde transacties (derivaten, hefboom constructies).

Een crypto exchange of crypto wisseldienst is een bedrijf dat crypto’s omwisselt naar fiat-geld (echt geld) en andersom.