Review Bux

De eenvoudige en betaalbare manier om bitcoin en andere cryptovaluta te kopen, verkopen en traden. Bux biedt de mogelijkheid om te investeren zonder commissie als je BUX Tokens (BUX)gebruikt. Crypto koop je via de Bux Zero app.

Bux is een handelsnaam van Bux B.V. gevestigd in Amsterdam

Naar aanbieder
Terug naar overzicht

Voordelen

Veel genoemde voordelen van dit platform:

  • Mogelijkheid tot commissievrij handelen
  • Platform wordt voortdurend getest door veiligheidsexperts
  • Geen gedoe met wallets, verplicht wisselen of ingewikkelde interfaces

Kenmerken

Extra informatie:

  • Minpunt: Geen Ideal
  • Aantal crypto beschikbaar op platform: 35
  • Mobiele app rating in de app stores: 4/5
  • Actuele acties: Ontvang een gratis aandeel van Apple, GoPro, Nike of een van de vele andere waardevolle bedrijven

FAQ's

DNB houdt bij geregistreerde aanbieders van cryptodiensten toezicht op de naleving van de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme en de Sanctiewet 1977. De geregistreerde ondernemingen staan niet onder toezicht van DNB of onder gedragstoezicht van de AFM. Dit betekent dat er geen toezicht wordt gehouden op financiële bedrijfsrisico's en er geen sprake is van specifieke financiële consumentenbescherming. Lees meer hierover in het blog artikel Hoe veilig is je geld bij een crypto exchange?.

Crypto exchanges berekenen op verschillende manieren kosten. De primaire bron zijn de handelskosten. Daarnaast brengen sommige exchanges kosten in rekening voor storten en opnemen. Daarnaast kunnen er rentekosten of liquidatiekosten in rekening gebracht worden. Deze kosten zie je bij meer geavanceerde transacties (derivaten, hefboom constructies).

Een crypto exchange of crypto wisseldienst is een bedrijf dat crypto’s omwisselt naar fiat-geld (echt geld) en andersom.