Disclaimer

Deze disclaimer is op de inhoud en het gebruik van de website van crypto-exchanges.nl van toepassing. Door het gebruik van de site accepteer je deze disclaimer.

Crypto-exchanges.nl doet haar uiterste best om ervoor te zorgen dat de informatie op de site (inclusief informatie van derden en alle productinformatie die er te vinden is) geen fouten bevat. Helaas kunnen wij, en onze leveranciers, dit niet garanderen. Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Crypto-exchanges.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade ontstaan door de afwezigheid of onjuistheid van de op deze website weergegeven gegevens. Aan de informatie op http://www.crypto-exchanges.nl kunnen geen rechten worden ontleend.

De informatie op deze website, waaronder tarieven, antwoorden op vragen, koersen en de resultaten van de kostenberekeningen of andere calculaties, zijn van algemene aard en zijn geen persoonlijk advies. Wij raden u dan ook aan voor een persoonlijk op maat gesneden advies contact op te nemen met één van onze partners. Indien u uitsluitend op basis van de informatie van deze website de beslissing neemt om verplichtingen aan te gaan, bent u zelf verantwoordelijk voor de gevolgen daarvan.

Wijzigen

Crypto-exchanges.nl mag de informatie op de site, met inbegrip van de tekst van deze disclaimer, altijd wijzigen zonder dit van te voren aan te kondigen. Wij raden dan ook aan om regelmatig na te gaan of de informatie op de site is gewijzigd.

Producten aanvragen of downloaden

Het ontvangen en afhandelen van productaanvragen wordt verzorgd door de diverse exchanges en andere instellingen. Crypto-exchanges.nl heeft hier geen invloed op en de volledige verantwoordelijkheid ligt dan ook bij de desbetreffende instelling.

Crypto-exchanges.nl stelt het op prijs indien onjuistheden op deze website aan haar worden gemeld: info@Crypto-exchanges.nl