Crypto Blog

Bootstrap Themes

Hoe veilig is je geld bij een crypto exchange?

Als je salaris op je bankrekening wordt gestort, dan gaan de meesten mensen ervan uit dat hun geld daar veilig is. Dat klopt ook voor het grootste gedeelte. De Nederlandse banken staan onder toezicht van De Nederlandsche Bank en de Autoriteit Financiële Markten.

Bootstrap Themes

Hoe begin je met je eerste digitale portemonnee?

Geld bewaar je in een portemonnee. Crypto bewaar je in een digitale portemonnee of een “cryptowallet”. Een cryptowallet is een plek waar je je crypto veilig kunt bewaren. Er zijn veel verschillende soorten crypto wallets, maar de meest populaire zijn gehoste wallets.

Bootstrap Themes

Veilig crypto’s kopen in 2022

Ben je van plan om 2022 ook te beginnen met crypto? Met een paar eenvoudige stappen kun je de beveiliging van je coins drastisch verbeteren. Wacht hier niet mee tot later maar start meteen met veilig handelen, ook al gaat het maar om een paar euro’s.

Bootstrap Themes

Cryptomarkt krijgt voor het eerst te maken met wetten EU

De Europese Unie heeft eind donderdag een voorlopig akkoord bereikt over haar historische Markets in Cryptoassets (MiCA)-richtlijn. Deze regelgeving zal de crypto sector reguleren met gemeenschappelijke regels in alle 27 lidstaten, wat de eerste keer wereldwijd is dat wetgevers hebben geprobeerd de sector op zo'n schaal te controleren.

Bootstrap Themes

Hoe werkt een crypto wallet adres?

Een cryptowallet is een plek waar je je crypto veilig kunt bewaren. Er zijn veel verschillende soorten crypto-portefeuilles, maar de meest populaire zijn gehoste wallets en hardware-wallets.