Bitcoin Meester

Na een uitgebreid aanmeld proces veilig en snel Crypto kopen en verkopen. Bitcoin Meester heet nu ook BCM. Totdat de BCM Android en web app klaar zijn blijft het mogelijk de Bitcoin Meester Android en webapp te gebruiken.

Bitcoin Meester is een handelsnaam van Coin Meester B.V. gevestigd in Aalsmeer

Naar aanbieder
Terug naar overzicht

FAQ's

DNB houdt bij geregistreerde aanbieders van cryptodiensten toezicht op de naleving van de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme en de Sanctiewet 1977. De geregistreerde ondernemingen staan niet onder toezicht van DNB of onder gedragstoezicht van de AFM. Dit betekent dat er geen toezicht wordt gehouden op financiële bedrijfsrisico's en er geen sprake is van specifieke financiële consumentenbescherming. Lees meer hierover in het blog artikel Hoe veilig is je geld bij een crypto exchange?.

Crypto exchanges berekenen op verschillende manieren kosten. De primaire bron zijn de handelskosten. Daarnaast brengen sommige exchanges kosten in rekening voor storten en opnemen. Daarnaast kunnen er rentekosten of liquidatiekosten in rekening gebracht worden. Deze kosten zie je bij meer geavanceerde transacties (derivaten, hefboom constructies).

Een cryptowallet is een plek waar je je crypto veilig kunt bewaren. Er zijn veel verschillende soorten crypto-portefeuilles, maar de meest populaire zijn gehoste wallets en hardware-wallets. Lees meer hierover in het blog artikel Hoe werkt een crypto wallet adres?.